Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Мариан Кюрпанов в зората на кариерата си

отпечатай новината

27.05.2014 16:30 | Видян 1791 пъти

Мариан Кюрпанов в зората на кариерата си

Не за първи път в онлайн пространството се появяват снимки на манекена от началото на кариерата му, но този фотос определено си го бива. За нула време Мариан Кюрпанов се превърна в една от най-обсъжданите знаменитости в страната. Манекенът, който от години е популярен зад граница, беше обаче малко познат в родината си, поне до преди да влезе в Къщата на "ВИП Брадър". Въпреки успешната си кариера по модните подиуми в Европа, а и в целия свят, се оказа, че родната публика знае съвсем малко или направо нищо за звездата.

Черно-белият кадър е вероятно от зората на новото хилядолетие, след като през 1999 година Мариан спечели конкурса "Мистър Менхънт". Титлата го изпрати на престижната международна надпревара за най-красив мъж в света, където нашенецът се окичи с шестото място. Именно този приз изстреля Кюрпанов към върховете на световния моден подиум и го превърна в един от най-търсените мъже манекени.

Изразителни гърди и оформена коремна преса, скули и концентриран поглед - определено Мариан е за предпочитане пред буйните къдри на младежа Ники Михайлов.

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !