Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Жени Калканджиева изпадна в депресия

отпечатай новината

27.05.2014 17:15 | Видян 2480 пъти

Жени Калканджиева изпадна в депресия

Жени Калканджиева е преодолявала доста трудности в живота си, но изглежда последната - раздялата със съпруга й, я срина тотално, ожалват я колежки. По думите им шефката на „Визаж" е изпаднала в сериозна депресия и се е отдала на пиянски запои, от които страда най-много синът й Георги. Момченцето било зарязано при баба си, а майка му скитала по купони по цели нощи.

Съседите на шестата по красота в света също разказват, че като се разминат с Калканджиева във входа, по някое време през деня, тя изглежда потресаващо. Изгубила е всякакво желание да прикрива пораженията от нощния живот с грим или очила. Една от най-красивите жени в България лекувала душевните си рани с несметно количество алкохол, дори отново посягала към забранени субстанции.

Повод за разказите на очевидци на погубването живота на Жени са хора, които виждат, че тя се опитва да замаже очите на медиите, пише lifestyle.bg. В личния й профил във фейсбук се споделят снимки от семейни празници, на които тя е с Тачо и детето й, а всъщност семейството й в пълен разпад. Мъжът й Стефан Манов вече го раздавал като ерген и си живеел живота в Испания, където уж замина за да подреди мислите в главата си след като изневери на жена си. Калканджиева обаче продължава да упорства и заявява, че с Тачо не са се развеждали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !