Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Азис изневерява

отпечатай новината

29.05.2014 14:00 | Видян 12161 пъти

Азис изневерява

Азис кръшна на любимия си Велизар. Ромското тутманиче бе хванато в крачка от топпапараците на "България Днес", докато награби и разцелува млад дизайнер насред улицата. Изпълнителят без свян впи устни в младока, който от своя страна с видима наслада отвърна със същото. По всичко личи, че двамата не за първи път са в толкова голяма близост, а удоволствието е изписано по лицата им.

Само преди няколко дни фолкпевецът със сълзи на очите призна за силната любов, която изпитва към половинката си. Както всички близки хора около себе си, Азис крие и любовника си Велизар в таванско помещение. Ревностно пазената половинка на певеца никога не се е появявал в публичното пространство,не е стъпвал в центъра на София и не е говорил за връзката си с изпълнителя.

Въпреки сърцераздирателните признания на фолкаджията за изпепеляващата страст към мистериозния Велизар се оказа, че Азис му кръшка, и то, без да се притеснява, че го прави на публично място. Поредната тръпка на ромския славей е младият дизайнер Борче Ристовски, който усилено драпа за свое място в родния елит и вече е влязъл под кожата на някои от най-известните фолкзвезди. Младежът е пленил изцяло Азис, и то не само с дизайнерските си умения. Ристовски така е завъртял главата на чалгаря, че изпълнителят дори не можеше да почака да останат насаме и го награби на улицата. Само преди ден в социалната мрежа Азис сподели снимка на картичка, изпратена от негов любим. "Обичам те" - беше посланието върху нея. Феновете на изпълнителя вече имат сериозни съмнения относно това кой спи в леглото на фолкпевеца и кой му изпраща анонимните любовни писъмца.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !