12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кой е най-богат в сериалите?

отпечатай новината

02.06.2014 16:30 | Видян 2141 пъти | Гласували 1

Кой е най-богат в сериалите?

Холивудски репортер подреди най-големите богаташи в сериалите. Първи с годишен доход от 24 милиона долара е Ащън Къчър от Двама мъже и половина. Втори е неговият партньор от неспирно въртящия се по телевизиите ни ситком Джон Крайър, чиято житейска фамилия в превод е като за екранния му образ - Ревливий.

Само през 2013 г. той е захлебил с 21 "милки", а това бе 11-ата му година в шоуто, така че направо човек да го заболи главата колко пари е изкарал човекът. Бронзът с 16 милиона годишен доход е за Рей Романо от Всички обичат Реймънд, който през 2013 г. пусна нов ситком. Едва шести е хубавецът Патрик Демпси от Анатомията на Грей с неговите 13 милиона долара, който обаче е на екрана вече 10 години.

Едва осми е най-забавният от Двама мъже и половина Ангъс Джоунс, който вече не празнува деня на детето. На 10 в началото на поредицата, пенсионираният тази година актьор вече мина и тийнейджърството и навърши 20. За сбогом той прибра нелошите 11 милиона долара от последния си тв сезон.

На последната 9-а позиция сред най-богатите сериалници е Майкъл Хол, когото знаем като Декстър. Най-харесваният сериен убиец е направил 10 милиона долара само през последната година. Вижте и останалите богаташи в сериалите тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !