С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Преуспелите хора, които са зарязали образованието си

отпечатай новината

02.06.2014 17:15 | Видян 2662 пъти

Преуспелите хора, които са зарязали образованието си

Образованието е изключително важно нещо и който си мисли, че може с лека ръка да го пренебрегне, жестоко се лъже. Винаги обаче има изключения. Точно за тях разказват от Div.bg. Те ни представят 22-ма души, успели в различни сфери, живели по различно време, но приличащи си по едно - така и не са завършили образованието си. Вижте кои са и какво са постигнали:
1. Саймън Кауъл – Класически телевизионен гадняр, притежава лигльовците от Оne Direction, но за сметка на това е мултимилионер и е спрял да учи едва на 17.
2. Ричард Брансън - Той се бори с дислексията. Прекъсва училище на 16 и започва собствено списание. Роден предприемач, той създава компанията "Virgin", откъдето да финансира списанието си. 45 години по-късно "Virgin Group" съдържа "Virgin Airways", "Virgin Mobile", "Virgin Records", "Virgin Hotels", "Virgin Drinks" и забележете "Virgin Гalactic" (компания, която осигурява полети в Космоса).
3. Рей Крок - Основателят на McDonald's прекъсва училище на 15 години. Неговата причина е, че е твърде нетърпелив да изкарва пари.
4. Уолт Дисни - Напуска гимназията и се записва в армията, но е твърде млад. След това кара линейка на "Червения кръст" и накрая става невероятният Уолт Дисни, когото всички познаваме.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !