Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Деси Цонева: Янчо ми отмъщава с фалшиви снимки!

отпечатай новината

04.06.2014 12:00 | Видян 2928 пъти

Деси Цонева: Янчо ми отмъщава с фалшиви снимки!

„Бившият ми съпруг Янчо Таков-младши си отмъщава с гаден фотошоп. Изпаднал е дотам да пуска в медиите фалшиви снимки, на които ме има и мен, за да ме изкара до неговото ниво". Така Деси Цонева коментира пред „Всеки ден" тиражираната по неин адрес информация, че на младини е ходила по купони, на които са използвани забранени субстанции.

Повод за инсинуацията стана древноримският купон с алкохол, курви и кокаин, на който екс съпругът й не се посвенил да заведе 4-годишния им син Яни Таков III. „Всеки ден" пръв писа за XXL партито, заформено на 18 май покрай 43-ия рожден ден на Тодор Славков. Внукът на комунистическото величие Пеко Таков е бивш съпруг на щерката на журналиста Митко Цонев. Двамата родители на малкия Яни се разделиха през лятото на 2011 г. след едва двегодишен брак.

Според красивата водеща на „Жените говорят" по ТВ7 няма никакво значение как, къде и с кого е била на купони, случили се назад във времето, преди да стане майка. „Това на какви купони съм ходила преди раждането на сина ми, не би трябвало да има никакво значение сега. Разведох се с Янчо именно защото средата ни беше такава. Взех решение да променя живота си и го направих. Но сега се измества центърът на конфликта, а именно, че детето ми е било свидетел на тези купони, нещо, което с мен никога не би се случило", коментира изкусителната блондинка.

Деси Цонева бе категорична, че не я вълнува как живее бившият й мъж. „Той си има нова жена, тя да се оправя тя с него. Аз моя живот съм го променила на 180 градуса и връщане в тези среди за мен няма", зарече се топ водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !