На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Крум търси любов, но намира греха

отпечатай новината

25.09.2008 10:49 | Видян 4980 пъти

Крум търси любов, но намира греха

Крум засне видео към хитовия сингъл "Модел на греха". Режисьор е Ники Нанков, който стои зад успешните клипове на "Любовен дует" и "Винаги помни".

В "Модел на греха" изпълнителят се пренася в средата на миналия век. "Всъщност, търся любовта, но срещам греха в лицето на сексапилни съблазнителки", обяснява Крум. В ролята на съблазнителките влизат момичетата от балет "Магия", които от половин година са партньори в сценичните изяви на изпълнителя.

"Първоначално идеята беше да направим имиджов клип с ретро полъх, но Ники Нанков доразви идеята и даде по-различен режисьорски поглед на песента. Резултатът, както обикновено, оправда доверието ми към него. Подготвили сме умерена доза еротика и много приятно усещане за зрителите", допълва изпълнителят.

В Киноцентър "Бояна" бяха изградени специални декори, а Крум застава зад волана на автомобил, който вече не може да бъде видян из съвременните улици. За грима се погрижи Зоран, който също е неразделна част от екипа на певеца.

"Модел на греха" вече набра скорост сред музикалните фенове в Македония. През август на фестивала "Охрид фест - Охридски трубадури 2008" Крум я изпълни на сцената на "Долни Сарай" и спечели за България наградата на публиката.

Музиката е на македонския хитмейкър Оцко, текстът е на Росен Димитров. С този екип Крум работи за първи път, което го представя с ново звучене.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !