Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Победата на Албена Денкова нагласена

отпечатай новината

07.06.2014 09:00 | Видян 3089 пъти

Победата на Албена Денкова нагласена

Предизвестената победа на Албена Денкова в „Денсинг старс" е изненадала всички останали участници в шоуто, научи „Всеки ден". Зад кулисите настроенията и очакванията били, че Михаела ще спечели шоуто, тъй като тя наистина беляза най-голямо израстване на сцената. „Албена наистина бе най-добрата в „Денсинг старс", изграден професионалист, шампион. Но нали все пак това шоу е за аматьори, а не за готови професионалисти, каквато е Денкова?!", чуха се коментари зад сцената по време на финала.

Според мълвата триумфът на Албена е бил предрешен доста преди финала. Твърди се, че шампионката се е съгласила да се върне от Москва само срещу гарантирана победа. По този начин донякъде бе излъскан имиджът на Денкова и половинката й Максим Стависки. Припомняме, че преди години руснакът, пиян зад волана на хамъра си, отне живота на младо момче и прати в кома Мануела Горсова. Лошото е, че този сценарий бе разкрит първо от „Всеки ден" още в началото на шоуто. Продуцентите така и не коментираха публикацията. Всяка дума от нея обаче се сбъдна.

Успехът на Денкова намирисва и заради това, че тя не започна на равни начала с останалите. Фигуристката се включи в предаването с близо месец закъснение и логично изтанцува по-малко танци от другите. За да не личи много нагласеният вот, бе обявено, че резултатите са изключително близки. Четири десети от процента бе разликата между фигуристката и Михаела Филева - 50,4% от зрителите гласуваха за Денкова, а 49,6% - за певицата. При обявяването й като победител спортистката въобще не се зарадва и с поведението си по-скоро наведе на мисълта, че е очаквала да чуе своето име. Победителката в „Денсниг старс" е струвала на шоуто по 7 хиляди лева на седмица, или общо 70 бона за целия й престой, разбра от отлично информиран източник „Всеки ден". Парите са преведени авансово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !