Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мигел Кото размаза Серхио Мартинес

отпечатай новината

09.06.2014 15:15 | Видян 914 пъти

Мигел Кото размаза Серхио Мартинес

Мигел Кото (Пуерто Рико) размаза шампиона на Световния боксов съвет в средна категория Серхио Мартинес (Арж) на галавечер в Медисън Скуеър Гардън (САЩ). Пуерториканецът демонстрира феноменална форма под ръководството на легендарния треньор Фреди Роуч.

През 21 000 зрители той свали на три пъти в нокдаун аржентинеца. Мартинес беше далеч от най-добрата си форма. След края на деветия рунд от ъгъла на южноамериканеца хвърлиха кърпата. Кото влезе в историята като първия пуерториканец, който е печелил световни титли в четири различни категории. "Нуждая се от малко почивка. След това ще реша какво ми престои", коментира след срещата новият шампион. Мартинес беше откаран директно в болница и не участва в пресконференцията след двубоя.

Мигел Кото (Пуерто Рико) размаза шампиона на Световния боксов съвет в средна категория Серхио Мартинес (Арж) на галавечер в Медисън Скуеър Гардън (САЩ). Пуерториканецът демонстрира феноменална форма под ръководството на легендарния треньор Фреди Роуч. През 21 000 зрители той свали на три пъти в нокдаун аржентинеца. Мартинес беше далеч от най-добрата си форма. След края на деветия рунд от ъгъла на южноамериканеца хвърлиха кърпата. Кото влезе в историята като първия пуерториканец, който е печелил световни титли в четири различни категории. "Нуждая се от малко почивка. След това ще реша какво ми престои", коментира след срещата новият шампион. Мартинес беше откаран директно в болница и не участва в пресконференцията след двубоя.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=491884

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !