Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Мика и актьорът Иво Аръков се разделиха

отпечатай новината

11.06.2014 17:30 | Видян 2170 пъти

Мика и  актьорът Иво Аръков се разделиха

Мика Стоичкова и Иво Аръков са се разделили, разкриха самите те, чрез личните си профили във facebook. Първа новината обяви самият актьор, а малко след това го последва и Мика.

"Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ...сега!", обясни Иво.

Същото съобщение публикува и Мика, с малка разлика в края: „Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва сега!", пише тя.

Любопитното е, че и двамата вече са започнали да заличават общите си снимки. Приятелите и на Мика, и на Иво изразиха подкрепата си към тях и развоя на връзката им.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !