Виртуозът Верстапен пресъздава...

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от...

Излиза музикален албум посветен на футбола

отпечатай новината

13.06.2014 14:30 | Видян 1040 пъти

Излиза музикален албум посветен на футбола

Pepsi® представи специален албум – Pepsi Beats of the Beautiful Game, посветен на футбола. Албумът представлява ексклузивна колекция от 11 песни, придружени от кратки филмчета, които по неповторим начин улавят забележителности, звуци и истории, обединяващи феновете на футбола по целия свят. Албумът събира заедно водещи в класациите музиканти и режисьори с международни награди, за да покажат не само духа на играта, но и силата на музиката, киното и спорта, неразривно свързани помежду си. Pepsi Beats of the Beautiful Game обединява в еклектичен микс изпълненията на музиканти от целия свят в това число Kelly Rowland, Janelle Monáe, Rita Ora, Don Omar, Santigold, Timbaland, R3hab и Jetta заедно с местните звезди Pearls Negras (Бразилия), Jolin Tsai (Тайван) и Hassan El Shafei (Египет).

Песните послужиха за вдъхновение за 11 кратки филма от известни режисьори като Spike Lee, Idris Elba, Jessy Terrero, Diego Luna, Andy Morahan, The Kolton Brothers и др., които получиха пълна творческа свобода да вдъхнат живот на песните и футболните истории. Всеки филм разказва история, вдъхновена от съответната песен, като по този начин албумът представя великата игра не само музикално, но и визуално.

„Веднага бях привлечена от „The Game”, защото се идентифицирам с неговата идея за преодоляване на предизвикателства и за намиране гласа си. Това е много важно послание и за мен е чест да си сътрудничим с Pepsi по проект, който събира в едно света на музиката, спорта и киното.” – казва Kelly Rowland – „Като артист и огромен фен на филмите и спорта, за мен това бе едно невероятно преживяване”.

В продължение на няколко седмици до 8 юли Pepsi ще представя премиерно по една песен седмично като сингъл в iTunes store http://smarturl.it/PepsiBOTBG, където може да се закупи и целият албум. Придружаващият съответната песен кратък филм  може да бъде видян на същия ден на www.pepsi.com/thegame. Песните ще са достъпни и на YouTube или Vevo каналите на самите изпълнители.

Pepsi Beats of the Beautiful Game е част от интегрираната футболна кампания за 2014 на Pepsi. Албумът следва представянето на глобалния рекламен клип на марката „Now Is What You Make It”, както и творческата арт колекция „Изкуството на футбола”. Кампанията ще продължи да предлага повече изживявания за феновете през цялата година, като ги доближава до играта, която обичат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !