И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Джордж Клуни ще става губернатор

отпечатай новината

17.06.2014 11:00 | Видян 1501 пъти

Джордж Клуни ще става губернатор

Холивудският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни иска да участва в надпреварата през 2018 г. за губернатор на Калифорния като кандидат на Демократическата партия, съобщава Contactmusic. 53-годишният Клуни е решил да тръгне по стъпките на бившия губернатор на щата - екшън звездата Арнолд Шварценегер, който представляваше Републиканската партия.

"Джордж Клуни е изключително популярен сред демократите, добър приятел е на президента Барак Обама и за него едва ли има по-подходящ губернаторски пост от този в Калифорния - дома на Холивуд и стабилна крепост на партията", казва за британския в. Mirror източник от обкръжението на холивудската знаменитост.

Очаква се Клуни да се впусне в политическата кариера, след като сключи брак през септември с годеницата си Амал Аламудин. Говори се, че актьорът е отказал редица филмови проекти, за да се готви за изявите си на новото поприще. Бъдещата съпруга на Джордж Клуни иска да продължи кариерата си във Великобритания, но не е изключено да се премести в САЩ, за да го подкрепи в политическите му начинания.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !