Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Алисия отпадна от Dancing Stars със сълзи

отпечатай новината

26.09.2008 15:00 | Видян 22647 пъти | Гласували 1

Алисия отпадна от Dancing Stars със сълзи

На първата елиминация в Dancing Stars снощи в директен сблъсък влязоха двойките с най-нисък резултат до старта на шоуто. Аня Пенчева с Рангел Спиров и Божидар Искренов с Лили Величкова надделяха над двойките на Алисия и Жоро Сървайвъра.

Преди това четиримата дадоха всичко от себе си на дансинга, за да спечелят сърцата на зрителите. След шоуто Жоро Костадинов забеляза, че панталоните на смокинга му са сцепени. Аня Пенчева, на която медицинският екип сложи обезболяваща инжекция преди старта на шоуто, беше изключително изненадана от вота на зрителите и се разплака в прегръдките на съпруга си Ивайло Каранйотов, който беше дошъл, за да я подкрепя в публиката. Аня Пенчева и Илияна Раева са участничките с най-сериозни контузии на краката до момента.

След елиминациите фолк-дивата Алисия плака поне час зад кулисите. Тя трудно преживя загубата в шоуто, като сподели пред екипа, че е имала голямо желание да продължи да танцува и да сбъдне детската си мечта. Оказа се, че още в първи клас се е записала на курс, но не е продължила, защото не е имала партньор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !