Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Актьорите от „Ифет” – горди собственици на 152 домашни любимци

отпечатай новината

25.06.2014 14:00 | Видян 1690 пъти

Актьорите от „Ифет” – горди собственици на 152 домашни любимци

24 юни 2014 г. София. Макар любовта между двамата да не завършва с щастлив край, екранната двойка в премиерния сериал на Диема Фемили „Ифет” категорично си прилича по едно – любовта към домашните любимци. Двамата са горди собственици на впечатляващите 152! пухкави четириноги, като „виновник” за тази цифра несъмнено е Ибрахим Челиккол. Актьорът се опитва да прекарва всяка минута от свободното си време със своите кучета – общо 150 кангала. Наричани още турски овчарки, това са най-силните кучета в света. Ибрахим не крие, че заемат специално място в живота му и не случайно мечтае някой ден да живее в чифлик.

В сравнение с него, Дениз Чакър е повече от скромна – тя живее с двете си котки – Шатъ и Пиринч. И докато 150-те кучета са повече от основателна причина за Ибрахим да мечтае за чифлик, котките на Дениз живеят в мезонет в европейската част на Истанбул на стойност 450 000 турски лири. Апартаментът се състои от 5 стаи и хол, а само обзавеждането му струва 200 хиляди лири. Едно от най-любимите неща в дома й пък е картина от актрисата Зерин Текиндор, която участва в „Забранения плод” и която е и талантлив художник.

Как двамата ще влязат в ролята на добрата Ифет и необуздания Джемил и през какви изпитания ще премине екранната им любов, зрителите ще разберат на 1-ви юли, точно в 22.30 ч., когато поредицата ще дебютира в ефира на Диема Фемили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !