12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Благой остави жена си без пари

отпечатай новината

27.06.2014 13:30 | Видян 2522 пъти

Благой остави жена си без пари

Нямат край греховете на Благой Георгиев! Набожният халф е сложил толкова рога на жена си Христина, колкото голове не е вкарал за цялата си футболна кариера до момента.

По информация на Уикенд, Благой я е оставил без пукната пара и сега майката на двете му деца била принудена да взима назаем от приятелки. Толкова било зле положението. След като цяла България разбра за кръшканията на Благой с бившата годеница на Христо Сираков, футболистът се покри като старите пари. В първите дни на скандала той бил в къщата на родителите си, докато си обере партакешите и отпраши за Русия. А горката Христина останала тук да гледа двете му деца и да се справя с трудната и унизителна ситуация.

Бившата гимнастичка дори започнала да си търси работа, макар откакто е с Благой Георгиев никога да не е работила. Футболистът ѝ обещал, че няма да я остави без издръжка и на улицата, но всъщност самият той имал сериозни финансови затруднения. Положението с нощния му бар в Москва никак не било розово, а от Амкар му бавели заплатата заради контузии. Все пак, Благой обещал на жена си, че ще й остави къщата в „Горна баня”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !