Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Коцето и Райна се глезят в Испания

отпечатай новината

27.09.2008 09:00 | Видян 22555 пъти | Гласували 2

Коцето и Райна се глезят в Испания

Наградата, която първият победител във Вип Брадър Константин спечели, бе най-скромна. Той взе 50 000 лева, които признава, че доста бързо са изчезнали. Веднага след победата си, Коцето заведе любимата Райна на почивка в Марбея. Там двамата се отдали на всякакакъв род забавления и глезотии. Както е известно, лютата македонка е доста капризна и не е лесно да й се угоди. Тя по цял ден висяла на СПА процедури. Така след екскурзията в южната страна, голяма част от сумата вече била в историята.

“Лесно дошли пари, лесно си отиват”, смята изпълнителят. Пък и той, и Райна изкарват достатъчно от участия и вече дори не си спомнят за 50-те бона.

Освен материалните блага, Коцето спечели и други дивиденти от участието си в риалити шоуто. Той си тръгна като победител, хареса се на хората с небрежното си поведение. Докато Райна бе на другия полюс. След като не спря да мрънка през цялото време, докато бе в къщата, тя бе първата и единствена изгонена от зрителите.

Години по-късно обаче и двамата си спомнят със смях за това предизвикателство. И двамата не съжаляват, че са участвали и смятат, че им е било от полза.
Коцето дори бе обявен за най-търпеливия мъж в България. Заради това, че успява да изтърпи опърничавата си приятелка. Той обаче бе категоричен, че тя в живота не се държи съвсем така. Просто там била прекалено напрегната. Не сме склонни много да му вярваме, но той си знае.
В момента двамата живеят в апартамент в Слатина, който е собственост на Райна. Говори се, че когато е ядосана, тя го пъди от там. Певецът обаче отрича верността на тази мълва и заявява, че се разбират чудесно. Имат дребни спречквания, но както се пее в едно тяхно парче “полза от скандалите винаги има, после си ми по-любим, а ти по-любима”.

Неотдавна Коцето подарил на любимата си BMW Z4 кабриолет за 30 хилядарки. Освен това, влюбените не пропускат да отскочат до Испания, когато имат време. И двамата са единодушни, че там си почиват най-добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !