Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Mика кани 500 души на рожден ден

отпечатай новината

04.07.2014 10:30 | Видян 1821 пъти

Mика кани 500 души на рожден ден

Мика Стоичкова е решила да спретне едно от най-мащабните партита за рожден ден, които сме виждали в България, научи „Всеки ден". Щерката на Камата очевидно не страда по бившата си изгора - актьорът Иво Аръков и е заформила страшен купон в столично тузарско заведение.

На лъскавата проява са поканени над 500 души, а дрес кода на събитието е розово. За да не пропусне някой, Михаела дори е създала събитие във „Фейсбук". „Аз, Мика Стоичкова, родена на 10 юли 1988 г.,, 26 години по-късно ще ви направя съпричастни към мисията на живота ми - да помагам. Обещавам това да се превърне в традиция! Тази година посвещавам повода на онкоболните дечица! Ще се радвам да бъдете гости на моето розово парти, като най-големият подарък за мен ще бъде присъствието и дарението ви. За доброто ни настроение ще се погрижат най-хитовите БГ изпълнители, които любезно съдействат за каузата ми", гласи поста на щерката на Камата.

В светските среди шушукат, че Мика се изръсила с над 10 бона за купона. „За никого не е тайна, че родителите й угаждат на всичките прищевки. Ама както се казва, имат - дават", коментират запознати. На уникалното по рода си парти пък Мика решила да зашемети всички, като се появи с тузарска рокля от новата колекция на „Гучи", купена за повода чак от Барселона. Въпреки че се разделиха в уж приятелски отношения, Иво Аръков не е сред поканените.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !