Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се мразели на снимките на "Тетрадката"

отпечатай новината

04.07.2014 11:45 | Видян 2269 пъти

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се мразели на снимките на

Оказва се, че екранната химия между Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс в хитовия романтичен филм „Тетрадката“ се основава на омраза. Това лято се навършват 10 години от излизането на филма – факт, който накара медиите да разровят за повече любопитни факти, свързани със създаването му.

Лентата е адаптация на романа на Никълъс Спаркс, а историята разказва за момче и момиче, които се влюбват в началото на 40-те години на миналия век. Той е бедно, селско момче, а тя богата наследница, но чувствата им устояват на времето и перипетиите, включително и на неодобрението на нейните родители.

Химията между героите е толкова силна, че Райън и Рейчъл след това стават гаджета в реалния живот и то за цели 4 години. Въпреки това режисьорът Ник Касаветис разкри, че Гослинг и Макадамс са се мразели по време на снимките.

„Може би не аз трябва да разказвам тази история, но те наистина не се понасяха. Райън искаше да сменим Рейчъл с друга актриса, защото просто не можеше да работи с нея.“

Режисьорът допълва, че в крайна сметка между двамата се развихрил разгорещен скандал, от който целия екип го побили тръпки. След тази случка те все пак довършили филма заедно, а след края на снимките дори станали гаджета.

Снимка: Архив Reuters

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !