Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Маги Джанаварова смени микрофона с игла

отпечатай новината

05.07.2014 09:00 | Видян 2091 пъти

Маги Джанаварова смени микрофона с игла

Победителката в третия сезон на Music Idol Маги Джанаварова превърна дома си в шивашко ателие. Напоследък певицата съчетава музикалните си проекти с лансирането на собствена модна линия. Идеите за колекцията се раждат във всекидневната й, разказа изпълнителката на „Светът е мой". Певицата не крие радостта си, че вече има собствена линия дрехи. „Всичко стана много спонтанно. Много се чудех кой да бъде стилистът за новия ми клип. Докато се мъчех да разреша дилемата, се сетих за Миглена Каканашева. С нея се познавахме бегло, но ми направи впечатление, че е изключително креативна и млада дизайнерка.

Звъннах й да я питам за съвет относно дрехите. Тя с лека ръка просто каза «Ние ще ти ги ушием!" Това бяха думи, които никога не бях чувала - някой да повярва, ей така, безкористно в мен, да пожелае да работи с мен в съвсем различна посока", разказва Джанаварова.

Миглена Каканашева й предлага да се направи линия Magi Djanavarova за Megz. Това е сфера, много различна от музиката, но любимката на тийнейджърите се впуска с главата надолу в проекта. „За мен това беше сбъдната мечта. Още от малка си рисувах разни модели на дрехи. Карах баба ми да ми шие най-различни мои приумици. Като поотраснах, спрях да се вълнувам чак толкова много от моден дизайн. Някак си надделя музиката", връща лентата назад изпълнителката. Сега обаче кроенето на дрехи се е превърнало в хоби.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !