12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Антон Касабов: Имам гадже, българка е!

отпечатай новината

08.07.2014 11:28 | Видян 2208 пъти

Антон Касабов: Имам гадже, българка е!

Трикратният световен шампион по таекуондо Антон Касабов, който взе участие в танцувалното шоу „Денсинг страс“, потвърди пред камерата на BLife, че е имал кратка любовна връзка с Мис България 2002 Теди Бургазлиева. „Преди 4 – 5 години се запознахме и си допаднахме. Влюбих ме се. Тя дойде при мен в Щатите. Тогава разбрахме, че не сме един за друг и се разделихме. До ден днешен сме добри приятели“, разказа Антон.

Красавецът, който подлуди българките, продължава да е лаконичен за личния си живот, но разкрива, че има жена до себе си. „Имам любов. Българка е, но не е плеймейтка“. „Когато на 100 % съм сигурен, че това ще бъде факт, ще го споделя“, оправда мълчанието си Антон Касабов. Екшън героят не скри, че е очарован от вниманието на българите към него.

„Искам българите да се гордеят не само с миналото и историята си, а и с бъдещето си“, сподели Антон преди да отпътува отново за Щатите. „Гордея се, че съм българин, но се надявам хората в родината ми да променят мисленето си“, добави още Касабов. Това, което го възмущава е, че българският народ е разделен. „Защо да не може да се подкрепят хората, които успяват. Защо трябва да се режат и анализират?!“, чуди се той. „Всички държави се подкрепят един друг, само ние гледаме да свалим някой, който е успял и постигнал нещо“, дразни се българинът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !