12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Джаред Лето облечен като Коцето Калки

отпечатай новината

08.07.2014 12:15 | Видян 1172 пъти

Джаред Лето облечен като Коцето Калки

Някъде към 20:40 часа „Оффспринг" сбъднаха мечтата ни най-сетне да ги чуем на живо след дълги години чакане. За малко повече от час бандата остави бездиханни всички дошли, в един момент нямаше човек, който да не подскача и да не пее заедно с Декстър, вокалът на групата, пише "Всеки ден". Сетът им изглеждаше толкова кратък, а бе от цели 19 песни. Това се дължеше главно на факта, че бандата излезе да изкара всичко на един дъх, като след албума „Смаш" феновете чуха и други свои фаворити от албума „Американа" .

Графикът си е график обаче и „Оффспринг" трябваше да потънат зад сцената, на която малко по-късно щеше да има друг тип шоу. Не е тайна, че за това издание на „София рокс" имаше разделение и лек разнобой между феновете на двата хедлайнера. Затова и когато дойде редът на „30 секунди до Марс", отливът на хора от стадиона бе повече от осезаем. Голите потни тела на мъжете се смениха с млади момчета и момичета, облечени в тениски със знаците на групата. Обожаваният от много дами Джаред Лето се появи като същински Исус Христос и облъчи хилядите си почитатели не толкова с проповеди, а с безкраен сексапил и красиви, мелодични песни. Дори феновете на по-класическия рок не можеха да отрекат, че Лето изнесе невероятно шоу с помощта на килограми конфети, огромни топки, комуникация с публиката.

Джаред определено се доказа като същинска рок - звезда. „Ето това е Исус Христос Супер звезда", коментираха зрителите. Други пък се шегуваха, че Лето е заприличал на Коцето Калки. Носителят на „Оскар" за ролята си на травестит от „Клубът на купувачите от Далас" изглеждаше неуморен - търчеше, подскачаше, размахваше българския флаг, дори изкара самостоятелен акустичен сет.
снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !