Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теодора с втори фен клуб

отпечатай новината

29.09.2008 14:23 | Видян 4729 пъти

Теодора с втори фен клуб

Примата на Диапазон рекърдс взриви клуб „Биад” с песни и танци в събота следобед. Поводът бе създаването на втория й фен клуб. В 17.30 часа на 27 септември, Теодора излезе на сцената на елитното заведение, аплодирана бурно от множеството верни фенове, дошли специално за събитието.

Облечена в стилна черна рокля, синеокото изкушение на попфолка изпя най-големите си хитове – „Смешна цена”, „Някой като мен”, „Изневерявам ти”, „Гаси тока” и още много други – по желание на присъстващите. Гвоздеят на изпълненията беше дуета на Теодора с Тони Стораро – „Престъпление”. Въпреки че Големият Тони не успя да присъства поради ангажимент, певицата изпя сама парчето и изправи всички присъстващи на крака.

Теодора бе подготвила и много изненади за своите верни приятели – феновете. Освен че имаха възможността да пеят и танцуват със своята любимка, те получиха като подарък последния й албум „Недовършена целувка”. Другият подарък бяха тениски с лика на изпълнителката за най-големите купонджии.

Специален поздрав към Теодора отправи нейният колега Ерик, който изпя за нея песента „Незаконно”. Ерик обясни избора си с това, че за него Теодора е „незаконно красива жена”. Той й поднесе и огромен букет от червени рози, който певицата едва успяваше да държи. Естествено, това не бяха единствените цветя на партито. Теодора получи купища такива от почитатели, колеги и един специален от Диапазон рекърдс.

Накрая на купона всички се насладиха на вкусната огромна торта, а певицата раздаде множество автографи и позира за снимка с всеки желаещ. Вторият фен клуб на изпълнителката показа, че тя има фенове от всички възрасти – най-малката почитателка бе едва на 4 годинки, а най-възрастният фен – на 54г! Специално от Сърбия бе пристигнал и най-големият почитател на Теодора, за да я поздрави!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !