Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Нагласен мач

отпечатай новината

09.07.2014 09:00 | Видян 2589 пъти

Нагласен мач

Черно тото е най-вероятното обяснение на резултата от мача Германия-Бразилия. Той излъчи първия финалист на световното първенство по футбол с невероятния резултат 7:1. Немците се наложиха със светкавична разврузка в първото полувреме. Ранният гол на Мюлер им даде предимство още в единадесетата минута, но последвалата голова серия от 4 попадения между 23-ата и 27-ата остава без обяснение. Първо Мирослав Клозе вкара своя 16-и гол на мондиал, с което подобри всички досегашни постижения в историята. После два наниза Кроос, практически в рамките на минута, е накрая се разписа и Кедира. Така още първото полувреме подсказа съмнения за черно тото, тъй като все пак срещу Германия не беше например българският национален отбор, а тим, който влезе на световното първенство и продължи серията си от рекорден брой мачове без загуба в продължение на години и по тази причина се смяташе за основен претендент за титлата на планетата. Пък на всичко отгоре е и домакин. Залагането на подобен сигурен резултат е донесло милиони на всеки заложил дори и оскъдна сума.

Разоряването на букмейкърите продължи и през втората част. В 69-ата и 79-ата минута паднаха головете на резервата Шурле. Накрая, точно в 90-ата минута се разписа за почетно попадение и Оскар от домакините, който беше единственият им смислен играч в мача. Без обяснение останаха и допълнителни обстоятелства, които няма как да бъдат обяснени. Например, че въпреки освиркванията на публиката, треньорът на Бразилия Луиш Фелипе Школари остави в игра безплодния на това първенство Фред вместо Уилиам. Не излезе и малоумният и абсолютно безполезен Бернард – истинско джудже на фона на високите и атлетични германски защитници. В състава имаше и други издънки като провалящия се за пореден път Паулиньо, на наставникът упорито не ги пипаше. Той не използва често срещаната практика да прекъсне голова серия на немския нашественик с промени в състава си, а можеше да го стори съвсем спокойно. Можеше, но не го стори и така съвсем подхрани подозренията за нагласен мач.

Излишно е да споменаваме, че Бразилия никога не е инкасирала седем гола в мач на световно първенство. Хеле пък у дома си. Припомняме също, че виден представител на черното тото още на осминафиналите предварително разказа как е нагласен един мач и позна с точност до минутата всеки гол и крайния резултат. Естествено, офоциално потвърждение от ФИФА няма. Появиха се и политически спекулации за поражението. Не е тайна, че от месеци тече международна кампания срещу президента Дилма Русев, на която наесен предстои да участва в избори и за която мондиалът е тест. Не е тайна и кой организира пропагандата против българското момиче – онези, които тя разобличи за подслушването и следенето, на което от години бе доказано, че я подлагат и заради което тя направи на салата Барак Обама на последната среща на върха на Г-20.

снимка: REUTERS

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !