Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Из форумите: Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден

отпечатай новината

10.07.2014 09:37 | Видян 2301 пъти

Из форумите: Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден

Преди време басистът на култовата група "Ахат" Денис Ризов нарече всестранно развитата Гери Дончева "някакво супер незначително българско момиче, което си въобразява, че е модел, спортист, писател и т.н." “Неустоима любов” е сбъдната мечта за мен, защото аз съм луда фенка на музиката на Лекс!", екзалтирано разказва изпълнителката за дуета си със световноизвестния британски певец Lexter. Проектът е бил създаден преди броени дни в голямо испанско студио. Гери се запознава с цветнокожия изпълнител случайно в Испания, където по време на парти за рождения ден на своя позната, грабва аудиторията с феноменално музикално изпълнение. Лекстър бил в заведението и се поинтересувал коя е рапиращата чародейка, а минута по-късно дошло и предложението му за съвместна песен.

Амбициозната девойка дори сподели неотдавна в интревю за сладникава онлайн медия: "Радвам се, че мога да записвам музика по този професионален начин и че се оказа, че рапът е нещо, което го мога и нещо, с което се чувствам съвсем спокойна.". Навярно се шегува... В противен случай, ще се наложи да изкоментираме и общото усещане от текста на дуета, кореспондиращо по впечатляващ начин със заглавието, плюс вокалните способности на госпожицата, безупречното й английско произношение и специфичните, заучени като по учебник, сковани денс движенийца, презентирани за първи път в предаването на Слави Трифонов. Бихме искали да оставим това на вас.

"Ще бъде изненадващо и всички ще си кажат „Уау! Това как стана?“, признава моделката интимните си надежди от преди старта на въпросния проект, вълнували и без това ангажираното й съзнание. В социалните мрежи вече започнаха да се леят тлъсти шеги и хули към хайлайф персоната, която не можела да намери своето професионално място под Слънцето и парадирала с иначе липсващите си творчески и артистични заложби: "Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден", правят опити за паралел с обективната действителност наблюдателни интернет потребители.
Вижте част от видеото ТУК!

Източник: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !