Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Кой сериал получи най-много номинации за наградите „Еми“?

отпечатай новината

11.07.2014 10:50 | Видян 1884 пъти

Кой сериал получи най-много номинации за наградите „Еми“?

"Game of thrones" получи цели 19 номинации за наградите "Еми" за предавания в праймтайма, сред които и за най-добър драматичен сериал, съобщиха АР. "В обувките на Сатаната" е с 16 номинации за последния сезон, сред които за най-добър драматичен сериал и най-добър актьор за изпълнителя на главната роля Брайън Кранстън. Сред най-добре представилите се са и минисериалите "Фарго" - с 18 номинации и "Зловеща семейна история" със 17 номинации."Нормално сърце" получи 16 номинации, включително за най-добър телевизионен филм и за най-добър актьор на Марк Ръфало.

В престижната категория за най-добър драматичен сериал съперници на "Game of thrones" са "В обувките на Сатаната", "Имението Даунтън", "Къща от карти", "Момчетата от Медисън авеню", "Истински детектив". Наградите за най-добър актьор в драматичен сериал си оспорват Брайън Кранстън ("В обувките на Сатаната"), Джеф Даниълс ("Нюзрум"), Джон Хам ("Момчетата от Медисън авеню"), Матю Макконъхи ("Истински детектив"), Кевин Спейси ("Къща от карти"). За най-добра актриса в драматичен сериал са номинирани Лизи Каплан ("Майстори на секса"), Клеър Дейнс ("Вътершна сигурност"), Мишел Докъри ("Имението Даунтън"), Джулиана Маргулис ("Добрата съпруга"), Кери Уошингтън ("Скандал"), Робин Райт ("Къща от карти").

В категорията за най-добър комедиен сериал си съперничат "Теория за Големия взрив", "Оранжевото е новото черно", "Луи","Силиконовата долина", "Veep", "Модерно семейство". 66-ата церемония за наградите "Еми" за праймтайм предавания е насрочена за 25 август в Лос Анджелис. Водещ ще бъде Сет Майерс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !