Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мистър „Стани богат" Ники Кънчев е закъсал с парите

отпечатай новината

11.07.2014 16:32 | Видян 1811 пъти

Мистър „Стани богат

Мистър „Стани богат" Ники Кънчев е закъсал с парите. Тв водещият, който от известно време няма ангажименти в ефира, се чуди откъде да изкара допълнителен приход. Шоуменът е решил да си продаде мезонета, който преди години си купи в Гърция, и за тези пари да си купи жилище тук. Намерението му било да дава имота в България под наем, а когато му потрябва, да го даде на поотрасналата си щерка.

Роденият в Червен бряг водещ избра преди години място до Халкидики в не много популярното селце Каливес. Домът на семейство Кънчеви се намира само на 400 метра от морето. Апартаментът е мезонет, голям около 120 квадратни метра и цената, която платил преди 8 години водещият на „Стани богат" и „Биг брадър", е около 120 000 евро. И до днес той се ядосва, че само година след това заради световната финансова криза и проблемите вътре в страната цената на жилището паднала почти с 50 000 евро. Мезонетът се състои от 2 спални, хол, кухня, две бани с тоалетна. В хола има и камина, така че апартаментът може да се ползва целогодишно.

„Преди години бях къмпингар, но с детето вече няма как и затова отдавна не съм бил на „Градина". Предпочетох Гърция, защото никой не ме познава и не ме зяпа. Вече обаче ми омръзна да бия път дотам и да ползвам къщата за няколко месеца в годината, а в същото време да кихам луди пари за охрана и персонал, който да го поддържа. Това са пари на вятъра, с които не разполагам сега", обяснил Кънчев.

Кризата в телевизията, която е обхванала всички продукции, е ударила жестоко дори ветерани като него. Хонорарите на всички водещи са били намалени поголовно почти с 40% през изминалата година. Стагнацията не е избягнала дори Ники, въпреки че „Стани богат" има твърд рейтинг. Въпреки това Кънчев трябвало да се примири с по-ниска заплата, а това намалило сериозно семейния му бюджет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !