12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Риана се разсъблече на "Маракана"

отпечатай новината

14.07.2014 15:14 | Видян 1660 пъти

Риана се разсъблече на

Поп кралицата отдаде своята почит към световния шампион Германия, като в знак на радост съблече фланелката си и остана по сутиен. Певицата няколко пъти показа своите пристрастия към немците, с които изглежда има много близки отношения.

Красавицата от Барбадос стискаше палци за Бундестима по време на финалния сблъсък и дори се разсъблече по сутиен при победното попадение в 113-та минута. След това тя се снима  с Марио Гьорце, като позираше с неговата награда за играч на мача. Риана се похвали с всичките снимки в социалните мрежи като след последната снимка реакциите бяха, че тя може да се смята за жената на мача.

Риана участва и в партито след връчването на Световната купа. Иконата на световната поп  сцена прекара вечерта след финала на световното първенство с шампионите от Германия и отпразнува заедно с тях спечеления трофей "Пипнах Купата, държах в ръцете си Купата, направих си селфи с Купата!!! Та искам да кажа… какво има в твоята кошница, брато?", написа в Туитър Рири късно през нощта в Бразилия.
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !