Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Адреналинката Алекс се замонаши

отпечатай новината

18.07.2014 10:32 | Видян 2541 пъти

Адреналинката Алекс се замонаши

Бившата танцьорка заряза късите поли и деколтетата. Адреналинката Алекс от ,,Господари на ефира" е вече неразпознаваема. Откакто се загаджи със сина на Маги Халваджиян, тя не е същата, потвърждават приятелките на танцьорката. Алекс първо потъмни косата си и от ослепителна блондинка премина в лагера на брюнетките, после премахна и удълженията от косата си и сега е с естествената си грива.

Г-ца Енева вече ходи и без тежкия грим, изкуствените мигли и тоновете фон дьо тен, с които преди не се разделяше. Още от началото на връзката си с Бебо Халваджиян тя престана да танцува по заведенията. Алекс не носи и разголени дрехи. Тя е подарила късите си рокли и по-предизвикателните сценични тоалети на приятелките си.

Припомняме, че девойката, която е със 7 години по-голяма от Бебо, има и гола фотосесия за,,Плейбой". ,,Никой не я е карал насила да спре да се гримира и да се замонаши. Тя сама прецени така, защото иска кланът Халваджиян да я приеме за снаха, а с предишната й визия това нямаше как да стане", коментират близки до бившата адреналинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !