Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Аржентинец разби сърцето на Владо Карамазов

отпечатай новината

18.07.2014 14:44 | Видян 2207 пъти

Аржентинец разби сърцето на Владо Карамазов

Покрай ангажиментите си в Камбоджа Владо зарязва прохождащия си бизнес. Самият той вече иска да е продуцент и да държи бъдещето си в свои ръце, пише "Уикенд". С колегите си Юлиан Вергов и Захари Бахаров е тръгнал да изгражда продуцентска компания. Тримата в началото са решили да се грижат за собствените си театрални участия, но имат планове и да създават филми и сериали.

Той е толкова улисан с новия проект, че съвсем е занемарил личния си живот. Съвсем наскоро водещият на „Сървайвър“ пусна обява в социалните мрежи, че търси гадже на кучето си. Приятелите му питат с чувство за хумор дали не е по-добре да уреди себе си преди четириногия си другар. По-слабо информираните моментално биха възразили, че при Владо всичко е наред и той все още дели едно легло с колегата, a вече и бизнес партньор Юлиан Вергов. Не беше чак толкова отдавна онази любопитна случка с дъх на чисти чаршафи. Двамата бяха спипани в чужбина да си избират спални комплекти, което съвсем естествено беше възприето като знак за циментирането на сериозната им връзка. В последствие събитията претърпяха драматичен обрат. Както често става в живота, дуетът им беше поставен на изпитание след появата на трети човек. Става въпрос за аржентинския красавец Марко, който завъртя главата на Карамазов.

„От тази връзка не излезе нищо добро. Марко се оказа изключително ревнив човек и без много усилие превърна в ад живота на своя приятел. Той се отдели от приятелите си, което явно беше и желанието на чужденеца. Добре, че нещата им в крайна сметка не се получиха и се разделиха, защото Владо наистина беше станал непоносим характер“, описват картинката приятели на Карамазов.

Актьорът очевидно е решил този път доста прецизно да избере човека, на когото да отдаде най-интимните си мисли и чувства. Оказва се, че на хоризонта така и не се появява рицарят на бял кон, а самотата стиска за гушата и без това леко меланхоличния актьор, „Всеки иска да си има I’близка дружка на този свят. Владо не прави изключение. Струпаха му се много разочарования, На всичкото отгоре реши да се прави на мачо и разбивач на женски сърца, Започна да излиза в женска компания, да се снима с красавици, кой ще му повярва на този маскарад. Така прави по-трудно собственото си бъдеще. Всички знаят истината и е добре той да го осъзнае, за да се съсредоточи върху избора си на партньор в живота“, съветват Карамазов по-близките му колеги на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !