12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Милица Гладнишка и Лили Павлова като две капки вода

отпечатай новината

20.07.2014 08:16 | Видян 3746 пъти

Милица Гладнишка и Лили Павлова като две капки вода

Уникална прилика между джаз певицата водеща на „Господари на ефира" Милица Гладнишка и отличничката на Бойко Борисов - Лили Павлова, създава куп комични ситуации в живота им, пише "Всеки ден". Двете дами, поели по различни пътища в живота, са като две капки вода не само в лице, но и по боя и килограми. Голямата усмивка на „Господари на ефира" най-редовно била преследвана по улиците от подведени от приликата граждани, които я наричали „г-жо министър" и я разпитвали за магистралите. 
 
„В началото се шашвах, не разбирах за какво става дума, после започнах да благодаря и да приемам съветите на хората за държавата", призна и Милица, която искрено се забавлява. Самата Лили Павлова също не отричала, че между нея и темпераментната актриса има външно сходство. Отгоре на всичкото, двете пищни хубавици са почти наборки- Милица Гладнишка е родена през юни 1976 г. , а Лили Павлова- през декември 1977 г. Рубенсовите дами притежават и еднаква доза суета, макар и проявена по различен начин.

Те демонстрират близки вкусове към цвета на прическата, като се боядисват във фаталния за мъжете цвят - черно. Лили обаче изпъва максимално фризура, макар и с повечко блясък, заради принадлежността си към деловия свят, а двойничката й размята буйни и небрежни къдрици. Актрисата е абсолютен фен на дълбоко деколтирани рокли и шармантни блузи, докато Павлова не си позволява да разголва прелести, макар че ги има в изобилие. Това, което ги разделя, е най-вече постоянната усмивка върху лицето на Гладнишка, докато Лили най-често е сериозна и делова. Иначе и двете са с истински южен темперамент - бившата министърка върти на малкия пръст и съпруга си, пък и доста от мъжката част от герберите. Телевизионната „мис секси" пък според слуховете дълго време е въртяла страстна любов с всепризнатия кулинарен корифей Ути Бъчваров.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !