Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Зое Салдана: Често ме бъркат с други чернокожи актриси

отпечатай новината

28.07.2014 12:53 | Видян 2308 пъти

Зое Салдана: Често ме бъркат с други чернокожи актриси

Зое Салдана е от успешните актриси в Холивуд, които обаче не смятат себе си за величия и гледат на живота реално. Наскоро стана ясно, че слуховете за евентуална бременност на звездата са верни и Зое наистина очаква дете.

Тя изглежда много щастлива със своя съпруг италианеца Марко Перего, с когото сключи брак, след като приключи връзката си с Брадли Купър.

Чаровната актриса краси новия брой на списание Hollywood Reporter, но в интервюто към него акцентите падат главно върху работата на Зое, а не върху нейния личен живот. Ето и какво сподели бъдещата майка:

За Холивуд и расите:

„Не искам да прекарам живота си, мислейки за всички невъзможности, пред които се изправям, когато се събудя сутрин. Но реалността е, че аз съм цветнокожа жена в Америка. Това само по себе си е достатъчно, за да се събудиш сутрин и да си помислиш „О, по дяволите“.

За филма „Стар Трек“ 3:

„Всичко, което знам е, че продуцентите на Трек 3 са се свързали с продуцентите на „Аватар“ 2, за да разберат кога ще завършат снимките на „Аватар“.

За филмите „Аватар“ 2, 3 и 4:

„Искаше ми се да знам нещо! Джим (Камерън) ми каза, че това ще бъде цялостно духовно пътуване, но аз нямам дори един сценарий“.

За това, че почти се е отказала от актьорството след „Карибски пирати“:

„Беше много елитарно. Аз почти се бях отказала от бизнеса. Бях на 23 години и си мислех „Ма*ка му!“. Никога повече не съм се поставяла в такава ситуация. Хората се отнасяха с мен с неуважение, защото смятаха, че не съм важна. Ма*ната ви“.

За това, че я бъркат с други актриси:

„Объркват ме с Кери Уошингтън и Джейда Пинкет, но най-вече с Танди Нютън. Хората ме питат дали се обиждам за това, че ме бъркат с всяка друга черна актриса: „Не те ли притеснява, че хората мислят, че всички сте един и същи човек?“. Не. Защото веднъж когато влязох в ресторант, имаше много красиви руси момичета около една маса, вероятно всички от Ориндж Каунти. Почувствах се сякаш съм на среща от гимназията или нещо подобно. Имаше около 20 красиви момичета, но всички бяха едни и същи. Не можех да различа нито една от другите“.

Снимка: Hollywood Reporter

Източник: Dnes.bg

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !