Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Световната рап звезда Waka Flocka Flame идва на 359 HipHop Hell Tour

отпечатай новината

28.07.2014 14:39 | Видян 1106 пъти

Световната рап звезда Waka Flocka Flame идва на 359 HipHop Hell Tour

Световната рап звезда Waka Flocka Flame пристига на 7 август в Dance Centre Mania, Слъчев Бряг, за да забие на финала на турнето, с всички участници: Alex P, Bobo, X, DEE, Сарафа, E.C.C.C., Hoodini, Kriminal, Студента и специален гост Боби Ваклинов от “Господари на ефира”, а танците са поверени на сексапилните танцьорки, избрани с кастинг, момчетата от X ENERGY CREW и финалиста от последния сезон на “България търси талант” - попинг сензацията Бехайдин.

Waka Flocka Flame няма търпение да се запознае с организаторите, за които има лични референции от DMX и Rick Ross, с който има и парче.

Рапърът от Атланта Джорджия, идва по специална покана на 359 HIP HOP, по случай лятното турне и старта на най-новата музикална българска хип хоп телевизия – 359 TV.

Waka Flocka Flame ще закрие 359 HipHop Hell Tour на 7 август в денс център Мания със самостоятелен концерт, специално за българските си фенове. Всички участници и повече информация за турнето можете да намерите на адрес: www.359tour.bg. Всяко парти ще продължи повече от 4 часа. 4 часа, които никога няма да забравите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !