Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Брутално нападнаха Джийзъса на морето

отпечатай новината

07.08.2014 16:14 | Видян 2192 пъти

Брутално нападнаха Джийзъса на морето

Футболистът Благой Георгиев, известен като Джийзъса, досега привличаше вниманието ни с безразборните си любовни похождения. Изглежда няма намерение скоро да се отърве от имиджа на плейбой, макар заради него да загуби семейството си за втори път. Около него обаче е пълно с млади амбициозни красавици, решени на какво ли не, за да му приковат вниманието. Самият той добре осъзнава, че става въпрос за златотърсачки, само че нагонът си нагон.

"Всяка от тях смята, че това е шансът на живота й, и гледа да го впечатли. То са деколтета, цепки до пъпа, екстеншъни, изкуствени нокти и мигли. Нали трябва да му привлекат вниманието по някакъв начин", разкри приятел на Благо пред "Уикенд". В момента неверникът Благо всяка вечер обикаля заведенията по родното Черноморие в търсене на незабравими приключения. През това време бившата му любима си е в София, за да гледа децата.

"Като го нападнат по десет наведнъж от всички страни, и на него му идва в повече, разбира се, но се справя, той е кораво момче", допълват негови приятели. Треньорът на футболиста обаче не приемал така добре похожденията му. Според него аферите и забавленията се отразяват много зле на играта му на терена. Затова нищо чудно да го отстрани от състава за следващия мач.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !