Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма да повярвате на кого е братовчедка Глория

отпечатай новината

08.08.2014 09:27 | Видян 3766 пъти

Няма да повярвате на кого е братовчедка Глория

Филмовите и телевизионни продуценти Виктор и Борислав Чучкови крият страшна тайна, разбра „Всеки ден". Братята са роднини не с кого да е, а с фолк дивата Глория. Майката на двамата продуценти и майката на Глория Стефка са втори братовчедки, а Чучкови и певицата се падат трети. Братята страшно се срамували от този факт и го криели като мръсно бельо по време на летен лагер. Още повече че те самите винаги са се обявявали против поп-фолка и представителите на този жанр. За разлика от тях Глория страшно се радвала на факта, че им е братовчедка.

„Дори не подозирах за тази връзка, но съм много щастлива и горда от нея - аз съм успяла в моята област, те в своята, страхотни професионалисти са. Явно маята, която имаме в семейството, не е случайна", фука се Галина от Две могили. Срамът на софиянците Чучкови обаче е голям. ,,Нормално е да им е неудобно от този факт. Те са синове на Виктор Чучков - професор по камерна музика, който е лауреат на много международни и на национални конкурси и има редица международни признания, а Глория е изпълнителка от ,,лекия жанр", коментирали техни приятели.

Глория смятала да се възползва от кръвната връзка и да се уреди с участие в някой филм, продукция на братовчедите й. В дуото Виктор е режисьорът, а човекът, който ,,намира парите", е по-малкият от двамата - Борислав. Най-успешната продукция на дуото е филмът ,,Тилт". В момента те работят над три проекта - българо-румънския „Кристиан", „18% Сиво" по едноименния роман на Захари Карабашлиев и сериал, който се очаква да види ефир след 2015 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !