Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Катрин Вачева: Оперирах носа си след побоя

отпечатай новината

12.08.2014 12:26 | Видян 1788 пъти

Катрин Вачева: Оперирах носа си след побоя

Катрин Вачева, която преди дни се похвали, че е осъдила футболиста Орлин Орлинов, разкри, че си е направила пластична операция на носа, след побоя. „Направих си пластична операция на носа, след като Орлин ме преби. Радвам се, че го осъдих. Изглеждах безкрайно зле и бях срината емоционално, но издържах и се преборих. Имах счупени кости, хирург ми намести носа след инцидента, но никой не ходи със счупен нос. Имах необходимост да си направя операция.“, заяви моделката. „Орлин може да има психични отклонения на моменти, за да върши такива неща”, сподели в телевизионно интервю тя.

Катрин призна, че след инцидента е получавала извинителни смс-и от Орлин. „Засичали сме се след случката, но само с поглед. Имаше извинения с смс-и, че не иска да се стига до полиция и съд, но аз си търся правата”, добави тя. Катрин с неприязън си спомня за инцидента. „Изглеждаше добър и възпитан, но се промени коренно. Помоли ме да го закарам след дискотеката. Нищо не е искал повече от закарването. Сексуални намеци не е имало. Държеше се приятелски, но се промени изведнъж. Явно има някакви психични отклонения, защото е имало и други подобни негови прояви.

След като ме качи в апартамента, започна да ме бие. Боят бе около 2 часа, а след това не ме пускаше да си тръгна. Вярвам във възмездието, защото го осъдих. Последната година бях обезверена от това, което се случва, но правдата възтържествува”, обясни Катрин, която също така сподели, че в момента няма приятел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !