Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Нанси Карабойчева напомпа джуки?

отпечатай новината

13.08.2014 09:23 | Видян 1818 пъти

Нанси Карабойчева напомпа джуки?

В интернет средите усилено предполагат, че последната "Мис България" е прибегнала до популярната сред родния хайлайф интервенция за уголемяване на устните. Фенове на последната "Мис България" Нанси Карабойчева алармираха, че на един от последните си фотоси в социалната мрежа блондинката изглежда с подозрително подпълнени устни, пише kliuki.net.

Хубавицата от село Юнаците винаги е била с нормални джуки, но без кой знае каква сочност. В интернет средите шушукат, че това не се нравело на Нанси и тя прибегнала до популярната сред родния хайлайф интервенция за уголемяване на устните. Почитателите на красавицата недоумяват защо любимката им е решила да се подложи на подобна процедура, след като и преди си беше достатъчно красива.

Други пък защитават миската, изтъквайки, че не вярват да е използвала услугите на хирург. „Заради грима е, джуките й изглеждат по-плътни от обикновено. Или ги е пипнала с фотошоп. Нищо не си е инжектирала.“, пенят се форумци. Напълно възможно е Нанси Карабойчева просто да е използвала обработваща програма, за да уголеми визуално муцката си. Вие как мислите?
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !