Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Започнаха да печелят от смъртта на Робин Уилямс

отпечатай новината

14.08.2014 15:55 | Видян 1451 пъти

Започнаха да печелят от смъртта на Робин Уилямс

Целият свят тъжи за загубата на актьора Робин Уилямс, но някои от по-находчивите бързо се ориентираха в обстановката и решиха да изкарат някой друг долар. Не мина и седмица от самоубийството на големия комик и костюмът му от лентата "Хук" от 1991 г. бе предложен на търг в eBay, съобщи британското издание Metro.

Стартовата цена на филмовия реквизит е 10 хил. лири. В долари това прави малко над 16 хил. Продавачът, който се сдобива с дрехата на търг през 1997 г., я описва като "единствена по рода си". Категоричен е, че е в много добро състояние и си заслужава цената, пише inews.bg.

Всъщност пускането на костюма в интернет аукциона стана само минути след обявяването на кончината на 63-годишната холивудска звезда. Наддаването пък ще продължи чак до 11 септември.

Актьорът от известната комедия "Мисис Даутфайър" бе открит мъртъв в дома си в Тибърн, близо до Сан Франциско в началото на тази седмица - 11 август. По първоначална информация актьорът се е самоубил, като причината за смъртта му е задушаване, информира Wall Street Journal.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !