Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

"Ара мюзик" подкрепя Алисия

отпечатай новината

02.10.2008 17:45 | Видян 25952 пъти | Гласували 5

В ефира на Нова ТВ в телевизионния таблоид “Горещо” на 27.09.2008г. от 22,30ч. беше излъчено интервю с г-ца Златка Райкова, основна тема на което беше нашата топ изпълнителка Алисия. Пред водещата г-жа Венета Райкова въпросната жена квалифицира Алисия с непристойни и вулгарни изрази, които поради тяхната абсурдност не смятаме за нужно да цитираме.

В тази връзка бихме искали да изразим възмущението си от липсата на всякакви морални задръжки и етични норми в поведението на Златка Райкова и Венета Райкова. За нас е недопустимо и скандално излъчването в национален ефир на тези кадри с това невярно и подронващо авторитета съдържание.

Предаването “Горещо” се излъчва на запис и затова още повече ни учудва, че екипът му е допуснал излизането в публичното пространство на такива откровени лъжи. Явно не е сметнато за нужно да се спазва Етичния кодекс на българските медии, според който на обществото трябва да се предоставя проверена информация, всяка публикация трябва да се придържа към добър тон, благоприличие и да уважава неприкосновеността на личния живот на всеки. Съгласни сме, че медиите имат свобода и права, но те имат и отговорности, и задължения.
Ние питаме: редно и нормално ли е на многомилионната телевизионна аудитория да се предлагат недостоверни информации, поднесени от такива хора и по този начин?

“Ара мюзик” твърдо подкрепя Алисия и ще предприеме всички законови мерки, с които виновните за това нелепо нейно злепоставяне в публичното пространство да понесат необходимите последствия.

С уважение: Виктор Касъмов /управител “Ара мюзик”/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !