Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бум на звездни бебета през 2014-а

отпечатай новината

20.08.2014 12:00 | Видян 10935 пъти

Бум на звездни бебета през 2014-а

Дарко Тасевски позира с първородната му дъщеричка. Най-сетне чаровната Лора Караджова разкри, че чака момиченце. Тя и годеникът й Валентин Славов дори вече са измислили име за първородната си наследница. Двамата разказват, че инициативата за бебето била на Валентин.

"Ако той не настояваше да имаме дете, даже нямаше да се сетя, щях да чакам последния влак, защото не съм в първа младост. Но след това усетих, че животът ми се осмисли", разказа Лора. Щастливата новина, че Данчо Караджов и съпругата му Мариана ще стават баба и дядо те научили от картичка. За рождения ден на майка си Лора написала пожелания за здраве, щастие, късмет, а накрая добавила - "Бременна съм!".

Очаква се малката й дъщеря да се роди през октомври. В момента Лора се е преселила във Варна, където бащата на детето й има школа по киокушин карате и кара сърф. Иначе двамата се срещнали миналата зима на пистите в Банско, където Валентин бил инструктор. Преди 2 месеца хулиганката на хип-хопа слезе от сцената заради бременността, но продължава да работи. Лорка готви ново парче, което ще пусне в началото на 2015 г. Седмици по-рано най-скандалната бременна звезда Диляна Попова ще роди син. Моделката актриса си пожелава щастливото събитие да стане на 24 септември, когато е рожденият й ден.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !