Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Весна Змиянац купи къща в Драгалевци

отпечатай новината

25.08.2014 12:19 | Видян 1474 пъти

Весна Змиянац купи къща в Драгалевци

Балканската мегазвезда Весна Змиянац си избра къща близнак в Драгалевци, която вече капарира, научи "България Днес" от посредници в сделката между изпълнителката и собствениците на имота. Покупката на имот 56-годишната турбофолкзвезда стори при последното си посещение в София, което завърши само преди дни. Именно тогава Весна пя в заведение на Студентски град. Две години певицата не бе стъпвала в столицата ни.

"Весна спеше в хотел в Бояна, но пожела да разгледа и Драгалевци. Хареса си две новопостроени къщи, залепени една до друга, и веднага ги снима с телефона, за да ги покаже на мъжа, с когото живее - Миха", обясниха от агенцията за недвижимости. Любимият на певицата веднага се съгласил с избора й, като дори я посъветвал да капарира къщата близнак, тъй като било на косъм да им се изплъзне и да отиде в ръцете на проспериращ бизнесмен. "Като разбра това, г-жа Змиянац веднага даде парите и в момента очакваме покупката да стане факт до месец-два. Тя в момента е в Гърция и си почива, но като се върне, всичко бързо ще се задейства", обясниха посредниците по сделката.

За последно Весна Змиянац бе у нас преди две години, когато изнесе концерт. След Студентски град тя пя на събор във Видин и на стадиона в Ботевград.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !