Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Диана Найденова се завръща

отпечатай новината

27.08.2014 10:47 | Видян 1366 пъти

Диана Найденова се завръща

Мадам „Челюсти" се завръща в ефира на Нова телевизия, откъдето всъщност стартира телевизионната кариера на хапливата и пословично амбициозна журналистка, научи "Всеки ден". Диана Найденова ще направи 5 документални мини филма с интервюта извън телевизионно студио с лидерите на политическите партии, които според социолозите влизат в парламента.

Те ще са с продължителност 20 минути и ще се излъчват всяка неделя, като първото е на 7 септември и ще е с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Следват тв портретите на Михаил Миков, Бареков, Лютви Местан и лидера на Реформаторския блок, който ще бъде оглавен или от шефа на ДСБ Радан Кънев, или от председателя на СДС Божидар Лукарски. От телевизията обясняват, че поредността на излъчване е определена чрез жребий.

Преди да се завърне в Нова, устатата журналистка имаше рубрика в спряното вече предаване „Нека говорят" по Би Ти Ви. След като напусна ефирния подслон на титуляря Росен Петров, тя стартира собствено предаване в ТВ7, което обаче просъществува само два броя. Найденова тогава оправда слизането си от екран със сериозен здравословен проблем. Журналистката разкри, че дори е припаднала минути преди ефир. После кацна във „Всяка неделя", но стоя там само 2 седмици. Преди да си тръгне, тя се изпокара с Кеворк Кеворкян и го обвини, че създава „нетърпима атмосфера".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !