Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Джъд Лоу блести в нов филм

отпечатай новината

08.09.2014 18:00 | Видян 1990 пъти

Джъд Лоу блести в нов филм

Актьорите Джъд Лоу и Джанкарло Джанини са звездите в краткия филм на Johnnie Walker Blue Label – “Облог между джентълмени“, режисиран от Джейк Скот. Филмът разказва историята на облог между двама мъже, борещи се за личен напредък чрез търсене на наистина изключително преживяване. „Облог между джентълмени“ е заснет на Британските Вирджински острови в Карибско море и в Лондон и представя Джъд Лоу в ролята на човек, който въпреки че притежава всичко, използва облог като повод да предизвика себе си и да се пребори за нещо,  което силно желае да притежава, но не може да си купи с пари.

В коментар за своето участие Лоу казва: „Във филма става дума за усъвършенстване и прогрес, а това е нещо, към което се стремя в ежедневната си работа. Трябваше да усвоя нови умения при заснемането и това, съчетано с местата, които посетихме и където снимахме, и със съвместната работа с Джейк и Джанкарло, го превърна в наистина изключително преживяване.“  Откъс от краткия филм „Облог между джентълмени“ може да се види онлайн на www.youtube.com/johnniewalker. В световен мащаб „Облог между джентълмени“ се радва на изключителен интерес, като за първите 2 седмици е постигнал близо 17 милиона гледания и е 6-тият най-споделян рекламен клип в света. 

„Облог между джентълмени“ е вдъхновен от коктейла Gentleman’s Wager, с който Ерик Лоринч печели титлата „Барман на годината“ в най-престижния конкурс за бармани Diageo World Class 2010 г. Това е коктейл, вдъхновен от историята, майсторството и характерa на Johnnie Walker Blue Labe , пресъздадени и в краткия филм „Облог между джентълмени“. Рецептата въплъщава откривателския дух, редките преживявания и напредничавата индивидуалност на напитката. Както самия филм, тя не е никак сложна и дава възможност на главния герой, Johnnie Walker Blue Label, да изгрее в пълен блясък.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !