Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Венета Райкова се похвали, че отново е в ефир

отпечатай новината

09.09.2014 14:38 | Видян 2154 пъти

Венета Райкова се похвали, че отново е в ефир

Продуцентите на "ВИП Брадър" - Радо Тушев и Нико Тупарев, потвърдиха две от имената, които на 15 септември ще прекрачат Къщата на риалити шоуто. Това са Евгени Минчев и Йорданка Христова. Стана ясно, че бившият ватман е обещал да даде хонорара си за благотворителност. Парите му обаче няма да отидат за някоя благотворителна кауза в България, а ще бъдат дарени за кауза в Лондон. Минчев е решил да не дава сумата за болни деца, или наводненията в страната, а да подпомогне Британския кралски двор.

Йорданка Христова пък споделя, че влизането й в такъв риалити проект ще бъде предизвикателство и подарък за рождения й ден, който е утре. Водещият Ники Кънчев не пропусна да отбележи, че певицата е негова кръстница.

Тази година сезонът на Брадъра ще бъде със соц елементи, а Къщата ще се превърне в "Образцов дом". Това не е случайно, тъй като се чества 70-годишнината от 9-ти септември 1944 г. Освен това тази година предаването ще отбележи и 10 години откакто стартира у нас. През 2004-а бе първият сезон на "Биг Брадър" в България. Много изненади и нови неща очакват зрителите този сезон, съобщи продуцентът на формата Нико Тупарев.

Предаването ще има четирима постоянни коментатори, наречени "Домсъвет", които ще следят и анализират случващото се в къщата. Това са бизнесменът Александър Найденов, продуцентът Магърдич Халваджиян, тв водещата Венета Райкова и четвърти човек, който за момента се пази в тайна. Освен това за първи път съквартирантите ще трябва да слушат не само Биг брадър, но и двама от участниците, които ще получат власт в къщата, превръщайки се в своеобразно "Политбюро". За момента има отправени две покани към световни знаменитости, като и двете звезди са приели предложенията за влизане в риалитото, но все още окончателно не са договорени условията, а и авторите на проекта не са сигурни, че ще има място за подобен тип ВИП персони, предвид спецификата на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !