Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Иранският президент загина при...

Иранските държавни медии потвърдиха, че президентът...

Данчето Христова дава хонорара от „ВИП брадър” на Григор Стоичков

отпечатай новината

10.09.2014 12:38 | Видян 2742 пъти

Данчето Христова дава хонорара от „ВИП брадър” на Григор Стоичков

Неувяхващата Йорданка Христова е на път да бъде призната от всички за най-добрата снаха на света. От години Данчето полага повече от топли грижи за видния си свекър Григор Стоичков, като го обгрижва постоянно, без да се щади. Сега обаче певицата просто надмина себе си! Естрадната легенда обявила пред приятели, че обмисля да даде по-голямата част от хонорара си от шоуто „ВИП брадър" на бившето соцвеличие. Това ще е повече от щедро от страна на любимката на Фидел Кастро, тъй като се очаква продуцентите на риалитито да се бръкнат с 80 хиляди лева за нея. Вчера, точно на 9 септември, Йорданка Христова официално потвърди слуховете, че ще е част от шоуто, като се появи на пресконференцията за старта на предаването.

Тлъстият финансов подарък не учудил никак близките на певицата, които били свидетели на постоянните грижи на Данчето за свекъра, сякаш е неин роден баща. Малцина обаче знаят, че преди години емоционалната певица е дала клетва на бившия си съпруг Георги в последните му дни да се грижи за баща му. Изпълнителката на „Ще продължавам да пея" живя повече от 25 години със сина на Григор Стоичков, който бе качествен архитект, но удави таланта си в алкохол. Съсипана от пиянските му изцепки, Данчето се разведе с него, но въпреки всичко се грижеше за половинката си до края на дните му.

В последните дни на злощастната за певицата 2005 г. , предчувствайки приближаващата си смърт, Георги помолил бившата си съпруга да му се закълне, че няма да остави баща му. Данчето не само изпълни обещанието си, а трогна всички с отношението към бащата на съпруга си. Освен че редовно го навестява в къщата му в Бояна, близо до „Беловодски път" и постоянно му пазарува, Данчето го кара с колата при всичките му посещения при лекар. Няма случай, в който да не го е закарала и прибрала обратно с колата си, пък е и чудесен шофьор, възхищават се съседите на някогашния виден държавник.

Всяко лято грижовната певица кани 88-годишния си свекър на вилата си на морето, за да си отдъхне, пък и да не стои сам. Самият Стоичков пък бил много благодарен, тъй като къщата му е на стръмен път и има риск да падне. Дай Боже всекиму такава снаха, обичал да казва той на приятелите си. Злите езици съскат, че Йорданка не е безразлична към свекъра си по друга причина. Според скандална публикация в жълт вестник, преди да се залюби със сина на Григор Стоичков, огнената изпълнителка имала връзка със самия него. Данчето яростно отрече мълвата и дори се закани да съди изданието за клевета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !