Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тейлър Суифт и Кейти Пери във война

отпечатай новината

11.09.2014 17:01 | Видян 1617 пъти

Тейлър Суифт и Кейти Пери във война

В скорошно интервю пред сп. Rolling Stone Суифт издаде, че новата ѝ песен „Bad Blood” е посветена на неин враг. Тя не назова името ѝ, но според запознати става въпрос за Кейти Пери. И двете жени имаха връзка с Джон Майер. Тейлър беше с певеца през 2010 г., а Пери – през 2012 г. След раздялата си с Майер,Суифт му посвети песен и когато Кейтизапочна връзката си с него, тя реши да брани честта му.

"Години наред не знаех дали сме приятелки или не сме. Тя идваше при мен по време на церемонии по раздаване на награди, казваше ми нещо и изчезваше. Мислех си: "Приятелки ли сме или тя просто ме нагрубява по жесток начин. Миналата година направи нещо ужасно. Чувствах се все едно: "О, вече сме абсолютни врагове",твърди Суифт.

„Не става въпрос за мъж, а за бизнес, Тя се опита да саботира турнето ми и да ми отмъкне хората“, допълни Тейлър. Миналата година се говореше, че Пери е успяла да вземе някои от танцьорите на колежката си в турнето "Red "на Тейлър, за да отидат в нейното - "Prism". Двете дами не се поглеждат на общи събития, което потвърждава враждата им.
Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !