Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Трима номинирани за "Мъж на годината"

отпечатай новината

06.10.2008 14:46 | Видян 3985 пъти | Гласували 1

Трима номинирани за

Футболистът Димитър Бербатов, волейболистът Пламен Константинов и режисьорът Явор Гърдев са в ТОП 3 на конкурса "Мъж на годината". Номинираните са изброени по азбучен ред, а кой да оглави класацията определят посетителите на www.manoftheyear.bg .

Гласуването продължава до 30 октомври или общо 25 дни. Почти през цялото време можете да следите каква е временната позиция в класирането на вашия фаворит. Тя се обновява на всеки седем дни. Четири дни преди края на гласуването позициите ще се нулират. От 27 октомври никой няма да знае кой е временният водач в конкурса "Мъж на годината".
 
За да бъдат ограничени многократните гласувания от един компютър, системата ще приема само по един глас от един e-mail. Общите условия можете да прочете, след като натиснете бутона "гласувай" под всеки от тримата номинирани мъже.

Събралият най-много гласове ще бъде победител в 18-тия конкурс "Мъж на годината". Неговото име ще бъде обявено на 10 ноември, а церемонията по награждаването ще е в началото на декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !