Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-добрия лондонски диджей открива PM CLUB

отпечатай новината

15.09.2014 14:51 | Видян 1360 пъти

Най-добрия лондонски диджей открива PM CLUB

Седмицата на официалното откриване на новия топ клуб на София :PM CLUB, чиито старт ще бъде даден на празника на столицата 17 септември с грандиозно шоу и петимата резиденти Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон, ще бъде белязана от поредица взривяващи партита, световни гост звезди и VIP блясък, по стандартите на най-престижните европейски клубове.Най-популярното черно парти в София "Vanity Black", превърнало се в култ за почитателите на хип-хоп и R'N'B музиката в Club Mascara, ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби на сцената на :PM CLUB от 18 септември. 

Освен на ново място, хип-хоп парти лейбълът ще стартира клубния сезон и с нова визия “King Vanity Black”. Най-мощната черна експлозия в столицата, с най-актуалните артисти и звездни гости, ще бъде негова запазена марка всеки четвъртък в :PM CLUB. Първото от поредицата черни партита ще събере куп приятели, музикални звезди и специалните гости VS Dance и BallaN, с които ще отбележи втората вечер от официалното откриване на клуба, както и рождения ден на едно от своите емблематични лица DJ Ray Bon. Освен него, зад пулта на “King Vanity Black” ще избухнат още DJ Stancho и официалния хост на вечерта - рапърът DEE, който за радост на своите фенове отново е в София, след интензивно лято, изпълнено с участия и турнета из цялата страна.  На 19 септември, в петъчната парти вечер, и специално за старта на :PM CLUB, директно от най-актуалния лондонски клуб “DSTRKT”, ще долети носителят на наградата "Best DJ" на “London Club and Bar Awards 2014” - DJ Scott Chester.

Младият британец, отличен с няколко награди като DJ и продуцент, за кратко време успява да превземе най-престижните клубове в Лондон. Кариерата му тръгва стремглаво нагоре, след като през 2012г. става резидент на новия "Westend" супер-клуб в столицата “DSTRKT”. Scott Chester открива партитата и пуска за много знаменитости като Afrojack, Drake, P. Diddy, Mark Knight, Oliver Ingrosso, Busta Rhymes, 50 Cent, и е канен на международни турнета в Азия, Америка и цяла Европа. На 19 септември ще зарадва родната хаус публика в :PM CLUB с енергичен сет, допълнен с перфектен саунд и мултимедийно шоу. На 20 септември нови сили с омагьосващия си ритъм ще влеят популярните резиденти на клуба – DJ Vasquez и Simon.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !