Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Кристо заведе гаджето си на първия учебен ден

отпечатай новината

15.09.2014 16:47 | Видян 2799 пъти

Кристо заведе гаджето си на първия учебен ден

Рапърът Кристо отиде с приятелката си Кристин на първия учебен ден. Разликата помежду им е 14 години. Сега Кристин ще бъде в 11 клас. Тя учи в Търговско-банковата гимназия и веднага след тържеството двамата се отбиха в сутрешния блок "Преди обед", където довериха как са се запознали.

Оказа се, че Кристин добавила рапъра в социалната мрежа. "Харесвам песните му, но не съм му била фенка", казва тя. После се видели за първи път в градинката пред НДК." Като я видях ми гръмна главата. Харесва ми, че има излъчване. Одухотворена е", хвали гаджето си Кристо.

Двамата вече 4 месеца са заедно и всеки месец празнуват на датата, от която е стартирала връзката им, като си правят нестандартни изненади. Една от тях е заря. "Подарих й заря", каза гордо рапърът.

Кристо и Кристин споделиха, че се целунали за първи път на петата среща. Блондинката вече е запознала приятеля си със своите родители. Всъщност майката на Кристин е подгласничка на "Мис България", в годината, когато Жени Калканджиева грабна короната.
Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !