Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ваня Щерева захапа "ВИП брадър": Да им простим малките п...и!

отпечатай новината

16.09.2014 15:43 | Видян 1668 пъти

Ваня Щерева захапа

Ваня Щерева избухна във Фейсбук срещу "ВИП брадър" и екипа, който е провел кастинга на участниците. "В отговор на многобройните запитвания защо не съм в Къщата на "ВИП брадър", след като сезонът се казва „Образцов дом“: Защото съм щастливо обичана и обичаща. Първият въпрос, който ми беше зададен на срещата, беше „Още ли си с Алекс?“.

При положителния ми отговор видях в очите на питащия как ме отписва на секундата. Т.е. – няма шанс аз да се въвлека в любовна история с някой от големите мъжкари в Къщата", постна тя във Фейсбук. Под един от коментарите Щерева загатва, че циркът ще стане пълен, когато в Къщата влезе Зорница Линдарева - бившата любовница на Тачо, който е вътре с Жени Калканджиева.

"Истината е, че дават добри пари. Такива, каквито не може човек да изкара за два месеца никъде другаде. Всички влизат за пари, въпреки лицемерието: "Да се забавлявам", "Да покажа себе си". Ако бях влязла, щеше да е единствено заради парите, и бих го заявила открито. "Между другото Алекс ми предложи преди тази среща да мина през гримьор от киното, да ми насини окото, и да кажа, че сме в тежки отношения и редовно ме пребива. Тогава 100 % щях да бъда интересна за Биг Бр

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !