Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Какво нагъват звездите

отпечатай новината

18.09.2014 15:39 | Видян 3330 пъти

Какво нагъват звездите

 Храната – без нея не може. Някои хора си я приготвят сами, други разчитат на готвачи, но и в двата случая манджата има една цел – да ни засити. И макар че по света има стотици видове ястия, в интерес на истината хората обичат едни и същи неща.

Като доказателство за това е менюто на звездите. Именно богатите и известните, които могат да си позволят всичко, дори и от "пиле мляко", всъщност похапват същите неща като обикновените хора. Разбира се, има и малки изключения, в който екстравагантността надделява.

Вижте кой какво обича да хапва от известните:

Никол Шерцингер обожава домашно сготвената храна. Тя смята, че няма нищо по-вкусно и здравословно от Хавайската кухня, която приготвя сама. Основно в менюто си включва месо с много подправки.

Катрин Зита Джоунс се награждава поне веднъж в месеца с бургер и пилешки крила от KFC. Както споделя самата тя: "Ям каквото обичам и мога да ви уверя, че се чувствам ужасно щастлива”.Анджелина Джоли нагъва суфле, Виктория Бекъм - скакалци.

Анджелина Джоли,Как поддържа перфектната си форма?  - Не, не е със строги диети и протеинови шейкове. Набляга основно на салати и много протеини. Почти всеки ден, включва към менюто си любимото шоколадово суфле.

Даниел Крейг - последният 007 не пропуска и ден без консумация на торта с ванилов крем, а в основното му ястие задължително трябва да присъстват кълнове.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !